Personvernerklæring

Hvem vi er

FORUM FOR KULDEUTDANNING (FOK)
Org.nr. 997 014 200

Vår nettstedsadresse er: https://kuldeutdanning.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

kuldeutdanning.no er satt opp for å kunne kommunisere med sine besøkende, og benytter derfor en del utvidelser som samler inn informasjon fra de besøkende på nettstedet.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du benytter kontaktskjemaer for å kommunisere med oss, lagres informasjonen gitt i kontaktskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for unngå useriøs bruk av skjemaene, og for at vi skal kunne kommunisere med deg angående din henvendelse.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Dette kan gjelde videoer fra Youtube eller Vimeo, eller bilder fra andre kilder enn kuldeutdanning.no (Instagram ol.).

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Kuldeutdanning.no benytter Google Analytics for å lagre og analysere de besøkendes bevegelser på nettstedet. Denne informasjonen benyttes for å optimalisere visninger av produkter i portalen, og kan bli brukt i markedsføringsøyemed. Ingen personlige opplysninger deles med noen tredjepart.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål angående personvernet kan du sende en epost til kontakt@kuldeutdanning.no, eller benytte epost-skjema på kontaktsiden.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vår løsning benytter kryptert overføring (https), for å sikre at informasjonen som overføres mellom brukeren og nettløsning ikke kan fanges opp når du overfører informasjon og detaljer rundt din handel på nettstedet.   Lagret informasjon befinner seg bak sikker innlogging, og vi deler ikke din kontaktinformasjon med noen utenforstående part uten at du har gitt tillatelse til det.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi benytter oss av sikre rutiner for innlogging og tilgang til opplysninger lagret på nettstedet. Våre samarbeidspartnere er kjente aktører med tillit i markedet, som vi stoler på behandler alle kundeopplysninger i henhold til gjeldende markedsnormer og reguleringer.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar informasjon om dine bevegelser på nettstedet fra Google Analytics. Informasjonen inneholder ingen personopplysninger, men ved å besøke våre nettsider kan IP, din nettleser og operativsystem, geografisk lokasjon tilgjengeliggjøres for oss via Google Analytics.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Når du oppretter en brukerprofil, lagres informasjonen om deg som er relevant for din rolle på nettstedet. Du kan motta system-meldinger som er relevant til tjenestene på nettstedet til din registrerte epost.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen kjente.